New service : First GEN ecu remapping - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: New service : First GEN ecu remapping

  1. #11
    Supplier
    Join Date
    May 2009
    Location
    Greece
    Posts
    5,164
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by karlw11r50 View Post
    Could you do a map for the EMU for a W10 engine?

    knd_
    Yes, i can remote map it no problem, or supply the whole package.
    For the latest news and products like us in facebook : https://www.facebook.com/RnTMini

  2. # ADS
    MiniTorque Ads

    Join Date
    The Beginning
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #12
    MT Plus Member CarsOrBikes's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    London/Surrey/Wirral
    Posts
    3,772
    Post Thanks / Like
    this Ultratech ECU Nick ............. does it have to be pnp? Meaning can it be wire in for my other car? Just a thought......... perhaps I may use on that, and ByteTroniK (only goes to 8160rpm) on the other car with turbo or vice versa? (if I bother haha)

    also, I can't see if it will work with Dash2 Pro on either website, do you know different?

    Attachment 88386

  4. #13
    MT 1000 Club bidsy26's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Southampton
    Posts
    3,616
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by lordf View Post
    Cheers Nick, as Simon asked how does this compare to the other options such as BT and Dimsport? I'm still tempted to move over to your EMU ECU as I've been impressed with how its functioned on Colins car. Does your option or the EMU allow for higher bar map sensors?
    Should have those mirror caps off for you in the next couple of weeks bud

  5. Remove Advertisements
    MiniTorque.com
    Advertisements
     

  6. #14
    Bugger lordf's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Get off my land.
    Posts
    25,130
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by bidsy26 View Post
    Should have those mirror caps off for you in the next couple of weeks bud
    Cheers Si


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    sometimes (most of the time) I sit back and I think to myself, fucking MINI's...

  7. #15
    Supplier
    Join Date
    May 2009
    Location
    Greece
    Posts
    5,164
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by CarsOrBikes View Post
    this Ultratech ECU Nick ............. does it have to be pnp? Meaning can it be wire in for my other car? Just a thought......... perhaps I may use on that, and ByteTroniK (only goes to 8160rpm) on the other car with turbo or vice versa? (if I bother haha)

    also, I can't see if it will work with Dash2 Pro on either website, do you know different?

    Attachment 88386
    The pnp application for the MINI includes the ECU, and the pnp harness with interface. But you can wire in the ECU to any vehicle, and it actually supports many CANbus equipped vehicles apart from MINI. It does support Race Technology dashes too.
    For the latest news and products like us in facebook : https://www.facebook.com/RnTMini

  8. #16
    MT Virgin
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    KENT
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Is this service still available?

  9. #17
    MT Plus Member Astroboy's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sunderland
    Posts
    9,642
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by steve30300 View Post
    Is this service still available?
    Drop Nick a pm ��

  10. #18
    MT Virgin
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    KENT
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Astroboy View Post
    Drop Nick a pm ��
    I've tried over a week ago but had no reply, guess he's busy

  11. #19
    MT Plus Member Astroboy's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sunderland
    Posts
    9,642
    Post Thanks / Like
    I'll be speaking with him later, I'll ask him to check his inbox

  12. #20
    Supplier
    Join Date
    May 2009
    Location
    Greece
    Posts
    5,164
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by steve30300 View Post
    I've tried over a week ago but had no reply, guess he's busy
    Apologies, it was probably when the forum was down and then missed it. Reply coming
    For the latest news and products like us in facebook : https://www.facebook.com/RnTMini

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Remapping stock ECU, LINK ECU or Ultratech ECU or...?
    By mcs_jcw in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 18
    Last Post: 10/07/17, 14:13
  2. NEW! Gen 2 Cooper S & JCW Manic Remapping By Post
    By Lohen in forum Lohen Products
    Replies: 7
    Last Post: 17/03/17, 15:59
  3. Replies: 34
    Last Post: 19/02/17, 17:32
  4. Resetting Service Indicators on 2nd gen cars
    By Brettles in forum Archived Threads
    Replies: 2
    Last Post: 25/12/10, 23:05

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •